Denmark
Valutaer:
  Log ind  |   Opret konto    

Privacy Notice


Vi er fuldt ud forpligtet til at beskytte dit privatliv. Alle oplysninger, der er givet til os, vil kun blive brugt til at forbedre din shopping oplevelse med dette site. Alle personlige oplysninger, som du indsender, vil blive brugt til at behandle dine ordrer og er beskyttet af vores sikre server. Vi vil ikke videregive dine personlige oplysninger til enhver organisation.

Fra tid til anden kan vi give statistiske oplysninger om salg, handelsmønstre og navigation til velrenommerede tredjeparter. Dette drejer sig om data, der er indsamlet om dig og andre brugere til at danne aggregerede resultater. Det vil ikke indeholde nogen direkte personlige oplysninger, der identificerer dig som kunde.

Eventuelle ændringer i vores indsamling af oplysninger politikker vil blive offentliggjort på denne side. Ved at bruge dette site, er du samtykke til indsamling af oplysninger. Du er garanteret, at vi vil give dig med absolut shopping privatliv.

Sikkerhed

På grund af en voksende mængde af internet svindel via stjålne eller ugyldige kreditkortnumre, har J & V samlinger Pty Ltd fundet det nødvendigt at gennemføre strengere sikkerhedsforanstaltninger i et forsøg på at reducere risikoen for kreditkort misbrug. Dette vil hjælpe beskytte os selv og dig, vores kunde, mod enhver kriminel aktivitet. Nogle brugere af vores hjemmeside kan blive bedt om kreditkort verifikation. Du vil blive kontaktet via e-mail, bør vi kræver disse oplysninger fra dig. J & V samlinger Pty Ltd ønsker at sikre, at alle vores kunder kan handle med fuld tillid online. Vi har taget alle mulige foranstaltninger for at give absolut sikkerhed for vores kunder i deres kontakt med os. Vi har skabt en sikker transaktion miljø for handel på internettet.

Vores e-handel system bruger Secure Sockets Layer teknologi SSL for at sikre din shopping oplevelse er sikker, forsvarlig og sikker på alle tidspunkter. SSL låser alle oplysninger videregives fra dig til J & V samlinger Pty Ltd i en krypteret konvolut. Det gør det næsten umuligt at blive opfanget af en uautoriseret part, så længe din browser og lokale netværk understøtter brugen af ​​krypterede datatransmissioner. SSL er det system, der bruges af alle anerkendte e-handels-websteder. I tilfælde af uautoriseret brug af dit kreditkort, skal du meddele dit kreditkort udbyder i overensstemmelse med sine rapportering regler og procedurer.

Priser / Valuta / Fakturering

Alle priser er eksklusive eventuelle lokale skatter, tariffer eller afgifter, og dermed disse kan blive opkrævet på varer fra de lokale myndigheder på levering uden for USA.

Alle kreditkort gebyrer er lavet automatisk, når man indsender en ordre. Vi bruger, som store websites gør, en sikker og kodet faktureringssystem hedder SSL. Det betyder, at vi ikke holder nogen kreditkortoplysninger på vores system på ethvert givet tidspunkt, af indlysende sikkerhedsmæssige årsager. Resultatet af at bruge denne sikker metode er, at i samme øjeblik, du indsende dine kreditkortoplysninger og klikke ordren knappen, du debiteres automatisk indsende, og det er første og sidste gang vi gør brug af dine kreditkort oplysninger.

Kuponer

Kuponer kan ikke bruges sammen med andre tilbud (f.eks Boxing Day, nytår salg) og kan ikke ombyttes til kontanter.

Website Information

Oplysningerne på denne hjemmeside er indsamlet for din bekvemmelighed. Vi tror alle oplysninger på denne hjemmeside for at være nøjagtig til vores bedste viden.

Portraitswithexpression.com er sikkert
Vi beskytter dine personlige oplysninger på alle tidspunkter
Forside   Privacy   Fragt og levering   Site Map   Kontakt os
Din IP adresse er: 18.208.126.130     adidas sneakers , nike sko dame , vans slip on , new balance 990